A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Jász-Nagykun-Szolnok megyei stricit is őrizetbe vettek a békési rendőrök

Szexuális szolgáltatást nyújtó nők közvetítésével foglalkozó családot fogtak el a Békés megyei rendőrök kedden.
A gyanú szerint a lőkösházi párnak és két fiuknak egy öcsödi nő is segített abban, hogy olyan nőket találjanak, akiket kizsákmányolhatnak – értesítette hírportálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyelete.

A család nő tagja egy szexpartnereket közvetítő internetes oldalon adott fel fényképes hirdetést, majd fogadta a hívásokat, megszervezte a találkozókat. A szexuális szolgáltatásért kapott pénz egy részét a szolgáltatást nyújtó nőknek oda kellett adniuk a lőkösházi családnak. Volt olyan nő, akit a szabadságában korlátoztak, fenyegettek, bántalmaztak azért, hogy a prostitúcióra rákényszerítsék, illetve a követeléseiknek nyomatékot adjanak, a bevétele egy részét megszerezzék.

A család négy tagját és az öcsödi nőt őrizetbe vették. Előbbiek ellen emberkereskedelem bűntett, utóbbi ellen pedig kerítés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A nyomozók vizsgálják, hogy a gyanúsítottak hány nőt és milyen módszerekkel vettek rá arra, hogy szexuális szolgáltatást nyújtsanak, majd a bevételüket, vagy annak egy részét odaadják nekik.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések