A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Így szólítják majd a királyi család legújabb iskolását a tanárok - suliba megy Sarolta hercegnő

Csütörtökön a négyéves Sarolta hercegnő is elkezdi az iskolát. De vajon hogy fogják majd hívni a suliban? 
A kis Sarolta hercegnő ugyanabba a magániskolába, a Thomas's Battersea-be jár majd, ahova bátyja, György is. Itt egyébként több mint 19 ezer fontba (azaz több mint hétmillió forintba) kerül egy-egy tanév - írja a Sun cikke alapján a hvg.hu.

Első napján Saroltát a szülei is elkísérik az iskola kapujáig, ahová a régi brit szokás szerint már ekkor az iskola egyenruhájában érkezik minden tanuló, így a hercegnő is.

De hogyan fogják szólítani?

A hercegnőnek több keresztneve is van, az egyik verzió tehát a Sun szerint az lenne, hogy Charlotte Elizabeth Diana. A lap viszont kétségesnek tartja, hogy minden megszólításkor végigsorolnák az összes nevét. De hasonlóan életszerűtlennek tűnik a kislány hivatalos megszólítása is az iskolai közegben: Ő királyi fensége, a Cambridge-i Sarolta hercegnő.

A Sun szerint valószínű, hogy Sarolta a bátyja és a többi királyi gyerek példáját követi, és a szülei rangját használja majd vezetéknévként. Györgyöt George Cambridge-nek hívják az iskolában, bár a többi gyerek csak PG-ként szólítja, ami a Prince George rövidítése.

Tehát az iskolatársai és a tanárai valószínűleg Charlotte Cambridge-nak, azaz Cambridge-i Saroltának szólítják majd az iskolakezdő hercegnőt.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések