A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Holoda Attila a Gyurcsányék által támogatott balos portálon fenyegette meg a Hajdúszoboszlóiakat

Holoda Attila a baloldali pártok képviselőjelöltje a napokban egy Gyurcsányék által támogatott portálnak adott mély-interjújában azt állítja, hogyha Czeglédi Gyula megnyeri a választásokat Mészáros megvásárolja a gyógyfürdőt. 
Holoda állításai abban is sántítanak, hogy a a Hungarospa csupán évi 400 millió forint körüli nyereséggel képes dolgozni, hiszen ez az összeg sokkal több lehet, amit elmúlt években is bizonyítanak. Csak eközben ezek az összegek is szépen elszivárogtak a Sóvágó-Holoda pároshoz közel álló üzleti érdekek zsebében. 

A polgármesterjelölt ezen nyilatkozatával csak hangulatot akar kelteni, hogy az elmúlt évek gyakorlatához hasonlóan rettegésbe tartsa a lakosságot és ezáltal a várost megtartsa a Gyurcsány-Karácsony baráti tengelyen.

Feltételezésekre alapozva arra a félelemkeltésre építi interjúját, hogyha nem ő lesz a polgármester Hajdúszoboszló a csőd szélére jut. 

Ez egy orbitális nagy félvezetés. A hajdúszoboszlói lakosság félrevezetése, csak azért, hogy megszerezze a politikai hatalmat és a Hungarospa által termelt nyereséget továbbra is ellophassák a haverjaikkal. 

A valamikori Fideszes államtitkár kifogást emelt az ellen is, hogy Czeglédi Gyula függetlennek állítja be magát, miközben valójában a Fidesz jelöltje. Mondja ezt az az ember, aki a Fidesz tején cseperedett közéleti személyiségé valamint a közérdek helyett a magánérdekeket előbbre tartó vállalkozóvá. 

Senki nem kérdőjelezi meg azt, hogy Czeglédi Gyulát mint Független Polgármesterjelöltet a Hajdúszoboszlói Gazdák, a MI Hajdúszoboszlóért Egyesület, a Hajdúszoboszlói Fiatalok Fóruma, a hajdúszoboszlói Jobbik egykori tagjai, a helyi LMP tagjai és a Mi Hazánk mellett a Fidesz is támogatja. 

De Holoda sem éppen egy Deákné vászna, hiszen őt éppen a hazaáruló, magyarellenes Gyurcsány Ferenc politikai válogatottja támogatja. 

És ezt a Hajdúszoboszlóiak is látják!

Hát szeretnénk megkérni Holoda Attilát, hogy feltételezésekre alapozva ne fenyegesse a hajdúszoboszlói választópolgárokat. El tudják ők dönteni, hogy ki milyen ember!

De nem kérhetünk ilyent egy Gyurcsány szellemi síkján politizáló, az országot anyagilag megbüntetni akaró momentumosokkal közösséget vállaló, valamint a politikai maffiajátszmákat játszó Karácsonnyal barátkozó polgármesterjelölttől. 

Mert ahogy ők mondták magukról, a saját szájukkal: "Hazudtunk reggel, éjjel meg este".

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések