A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Halálos baleset: gyerekeket szállító busz ütközött egy autóval a 83-ason

Halálos baleset történt a 83-as főúton, Bakonyjákó térségében: egy gyerekeket szállító kisbusz és egy személyautó karambolozott – tudtuk meg Kucsera Katalintól, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferensétől.
Elmondása szerint az Opel Astra Városlőd felől haladt Pápa felé, az Opel Vivaro pedig Pápa felől Városlőd felé, amikor eddig tisztázatlan körülmények között összeütköztek, mindkét jármű az Astra jobb oldalán lévő árokba csúszott.

Információink szerint a személyautóban három nő utazott. Az autót vezető 27 éves nő a helyszínen meghalt, egyik utasa súlyos sérüléseket szenvedett, őt mentőhelikopter szállította kórházba, másik utasát pedig, aki szintén megsérült, mentőautó vitte el.
A kisbuszban egy sofőr és nyolc 2-15 év közötti gyermek utazott, a mentők minden gyermeket kórházba szállítottak. Úgy tudjuk, egy Tolna megyei település, Aparhant kisbuszával utaztak, és egy sporteseményről tartottak hazafelé.

A balesethez a pápai és az ajkai hivatásos tűzoltók mellett a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is kiérkezett – tudtuk meg Csondor Henriettától, a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivőjétől.
A baleseti helyszínelés és a műszaki mentés idejére a rendőrség az útpályát teljes szélességében lezárta, terelés Városlőd és Pápakovácsi felé történik.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések