A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

György herceg és Sarolta hercegnő a legcukibbak a suli első napján

Kate Middleton és Vilmos herceg a legmenőbb szülők voltak ma reggel, amikor az 5 éves Sarolta hercegnőt és a 6 éves György herceget bekísérték a Thomas` Battersea iskolába. A kis Saroltának ez az első napja, most kezdi az általános iskola előkészítőjét, György pedig másodikos lett. 
György és Sarolta nagyon cukik voltak az iskolai egyenruhájukban, de Kate Middleton is káprázatosan nézett ki ebben a virágos darabban. Vilmos szokásához híven elegáns szettben jelent meg. Egy nagyon cuki családi fotó készült róluk suliba menet, egyedül csak Lajos herceg hiányzott róla. 
Katalin hercegnének ez különösen fontos pillanat volt, hiszen amikor két évvel ezelőtt György kezdte az iskolát, akkor éppen otthon kellett feküdnie a terhességi rosszullétei miatt, ekkor volt Lajossal várandós.
Sarolta első leckéi között zene, művészet, informatika és balett szerepel többek között. Reméljük, hogy nagyon fogja élvezni a sulit!

Ugye milyen cuki család?

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések