A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Felakasztotta a kiskutyáját, majd a kerti budiba dobta a szerencsétlen állat tetemét egy tiszanagyfalui férfi

Tíz percig szenvedett a kötélen az a kutya, amelyet a gazdája azért akasztott fel, mert összeveszett a sógornőjével. Miután az állat kimúlt, a teteme egy kerti vécébe került.
Egy tiszanagyfalui, büntetett előéletű férfi követte el azt a brutális állatkínzást, amelynek során kegyetlen módon kivégeztek egy szerencsétlen kiskutyát. A férfi évek óta a sógornőjénél lakott, ám mivel nem vetette meg az alkoholt, emiatt állandóan konfliktusba keveredett szállásadójával – írja az ügyészség a honlapján.

Augusztus 14-én a férfi hazavitt egy kb. 5 kg súlyú, egy év körüli tacskó-keverék kutyát. Később a sógornőjével való vita után a férfi nejlon madzagból hurkot készített, majd felkötötte az állatot a szoba gerendájára. A kutya tíz percig szenvedett a kötélen. Miután elpusztult, a tetemet egy zsákba tette, majd egy közeli ingatlan kinti vécéjében rejtette el.

A férfi azzal, hogy hagyta tíz percig szenvedni a kutyát, indokolatlanul okozott fájdalmat neki. Magyarországon 2004. április 24. óta bűncselekmény az állatkínzás, így tettéért akár három év letöltendőt is kaphat.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések