A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ezzel lehet totálisan az őrületbe kergetni Jennifer Anistont

A gyönyörű színésznőért még mindig odáig vannak a férfiak, ám páran még így is szóba hozzák a korát, ez pedig óriási hiba részükről. 
A Jóbarátok sztárja már elmúlt ötven éves, de még mindig a világ legszebb női közé sorolják, és nem is ok nélkül: a külsejét huszonévesek is megirigyelhetnék. Mindezek ellenére van egy hatalmas félelme, amelyről ő maga számolt be nemrégiben.

 „Bármennyire is hihetetlenül hangzik, még nem találkoztam ősz hajszállal a fejemen. Eddig megúsztam az öregedés egyik leglátványosabb jelét, de rettegek, hogy ez hamarosan bekövetkezik. Sajnos, az a tapasztalatom, hogy a nőket már temetik ősz hajjal, a férfiak azonban egyre jobban néznek ki vele. Nem akarok ősz lenni."

Ezek után nem is csoda, hogy a színésznő ki nem állhatja, ha szóba hozzák neki a korát. Márpedig szerinte egyesek rendszeresen előhozakodnak e témával.

„Elég illetlennek tartom, amikor egy nővel szemben egy férfi megjegyzi, hogy a 'korodhoz képest jól nézel ki'. Miért nem lehet elhagyni a mondat első részét, és csak szimplán megdicsérni?!"

(Daily Mail)

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések