A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Először találkozhat a válásuk után volt férjével Hosszú Katinka: a Duna Arénában néz farkasszemet Shane Tusuppal

Hosszú Katinka és Shane Tusup nemsokára ellenfelekként versengenek majd a Duna Arénában, ami házasságuk idején szinte a második otthonuk volt.
A jövő hétvégén, azaz október 4-6. között ugyanis a Duna Arénában rendezik meg az úszó világkupát. Az persze, nem meglepetés, hogy Hosszú Katinka is részt vesz az eseményen, ám az igen, hogy Shane Tusup is újra jelen lesz három tanítványával: Ilaria Cusinatóval, Bujdosó Zsomborral és Földházi Dáviddal. Ráadásul Ilaria Cusinato ugyanúgy vegyesúszásban indul, mint Katinka.

A találkozás nem csak azért lesz különlegesnek mondható, mert ezúttal nem egymás mellett, hanem egymás ellen küzd az Iron Lady és volt férje, de azért is mert válásuk után most először találkoznak. Ilyen körülmények között valószínűleg egyik félnek sem lesz egyszerű újra találkozni a másikkal, bár ez elkerülhetetlen.

A háromszoros olimpia bajnok egyébként a jelek szerint készen áll a találkozásra, ami a közösségi oldalán megosztott szavaiból is látszik.

„Jobb csendben maradni és dolgozni. Hagyd, hogy az eredményeid beszéljenek!” – írta a közösségi oldalán Hosszú Katinka.  

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések