A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Egy megtört anya reménysugara: eltűnése után két évvel levelet írt családjának egy fiatal férfi

Az anya szívéről hatalmas kő esett le - így legalább tudja, hogy fia biztonságban van. 
Még mindig szinte sokkhatás alatt van az anya, akinek családja levelet kapott a két éve eltűnt fiuktól.

Az 51 éves Marie Kinloch a Daily Record hasábjain mesélt a szomorú családi drámáról.

Fia, John Alexander O’Neill két éve, 2017 karácsonya előtt pár nappal tűnt el nyomtalanul a skót városból, azonban nemrég bensőséges levéllel lepte meg őket, melyet édesapjának címzett.

Az egész családot boldogsággal töltötte el a váratlan üzenet, hiszen egészen addig kétségek között éltek, azt sem tudták, a férfi életben van-e még.

Johnalexander, vagyis röviden JA levelében elmondta családjának, hogy biztonságban és jól él, ez pedig hatalmas megkönnyebbülés volt a família számára.
"Nem is tudom elhinni. Még mindig sokkhatás alatt vagyok. A lányom, Charlene belépett a házba, de megállt az ajtóban. A kezében egy borítékot szorongatott. Csak nézett rám, és mosolygott. Rögtön mondtam, hogy ez JA-től jött, ő pedig bólintott"

- emlékezett vissza Marie.

A levél a fiú apjának volt címezve, ám az anyuka is újra és újra elolvasta.

Habár a kézírás nem egyezett, de Marie meg van róla győződve, hogy az üzenetet JA küldte.
"Szerintünk valakit megkért, hogy írja meg helyette. De vannak benne olyan részletek, amik bizonyítják, hogy tőle érkezett."

Az asszony fia 2017-es eltűnése óta úgy érezte, hogy egy börtönben él.

A család nem tudott továbblépni az életében, folyamatosan azon rágódtak, hogy vajon hol lehet a fiatal férfi, és hogy mi történt vele.
"Most, hogy tudom, hogy biztonságban van, tovább tudok lépni. Sosem adtuk fel a reményt iránta és nem is fogjuk. Szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, aki támogatott minket ebben az egész dologban. Nagyon hálásak vagyunk mindenkinek, aki segített."

A férfit utoljára 2017 karácsonya előtt látták.

Családja annak idején jelentette az eltűnését, ám a keresése nem hozott eredményt.

Marie és Charlene számtalan eltűnt embereket kutató szervezettel felvette a kapcsolatot, és teleplakátolták a környéket.

Nem adják fel, és a levél a remény újabb szikráját hozta el számukra.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések