A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Brutális támadás: többször is megkéselte a férjét egy ittas nő Vértesszőlősön

A férfi nyolc napon belül gyógyuló sérülésekkel megúszta az incidenst.
A Tatabányai Járási Ügyészség súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt nyújtott be vádiratot azzal a vértesszőlősi nővel szemben, aki a férjét italozás közben kétszer is megszúrta egy késsel. A vádlott és párja még 2018. október 18-án kezdett italozni a délelőtti óráktól fogva, először kettesben, majd egy szomszédjuk társaságában. 

A nap folyamán többször is összeszólalkoztak, majd délután öt óra magasságában odáig fajult a vitájuk, hogy a férfi el akarta küldeni a házastársát vértesszőlősi otthonukból – derül ki a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség sajtóközleményéből.

Miközben a sértett kihúzta a feleségét a teraszra, az még visszanyúlt a konyhába és magához vett egy 18 cm pengehosszúságú kést, amivel a férfit a mellkasán és a bal kezén is megsebesítette, majd azzal fenyegette, hogy megöli. A sérült férj a kert végébe menekült, majd a segítségére sietett egy szomszéd, aki elvette a nőtől a fegyvert. Amíg egy másik szomszéd tárcsázta a rendőröket, a nő visszatért egy újabb késsel, ám sikerült őt lefogni, mielőtt újra támadásba lendült volna.

Az ügyészség – tekintettel a nő beismerő vallomására és büntetlen előéletére – felfüggesztett szabadságvesztés kiszabását indítványozta.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések