A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Borzalmas: meghalt az a kétéves kislány, akit a bébiszittere az autóban felejtett

Belegondolni is borzalmas, mit élhetnek át a szülei annak a kislánynak, aki a bébiszittere gondatlanságának következtében egy forró autóban vesztette az életét.
A borzalmas tragédia kedden történt Új-Mexikóban, amikor Tammie Brooks az autóban felejtette a rábízott, kétéves Zariah-t. A nő úgy gondolta, mivel a kislány úgyis alszik, ő gyorsan elintézi a teendőit, addig úgysem eshet baja a zárt autóban. Az ügyintézés viszont elhúzódott, Brooks pedig teljesen megfeledkezett az autóban hagyott gyerekről. Csak órákkal később jutott eszébe, hogy Zariah egyedül van a kocsiban, ekkor azonban már túl késő volt, a kislány nem reagált, nem is lélegzett – írja a FoxNews.

A szülők azóta sem fogják fel a történteket. Azt mondják, Zariah egy igazi csoda volt az életükben, előtte ugyanis hiába próbálkoztak évekig, nem lehetett gyerekük. Az asszony hat vetélésen esett át, mire megérkezett a kislány az életükbe.

,,Hatszor estem teherbe, mielőtt a lányom megszületett, de egyik babát sem tudtam világra hozni. Minden áldott nap imádkoztam egy egészséges gyermekért. Amikor Zariah megszületett, úgy éreztem, ő egy valóságos csoda az életemben, akiért megérte várnom. Egyszerűen képtelen vagyok felfogni, hogy nincs többé. Ezt a fájdalmat az ellenségeimnek sem kívánom” – nyilatkozta könnyek között Demi Petrowski, Zariah édesanyja.

,,Ez számomra felfoghatatlan. Elfelejthetsz magaddal tollat vinni az irodába, de egy gyereket a kocsiban felejteni, az elképzelhetetlen” – mondta teljesen megtörten a kislány édesapja. 

Dr. Rosina McAlpine nevelési tanácsadó szerint a legtöbb ilyen baleset reggel, vagy a délelőtti órákban történik, amikor az emberek szétszórtabbak és rohanásban vannak. ,,Ilyenkor az emberek hajlamosak még a gyerekükről is megfeledkezni” – mondta.

A felelőtlen bébiszittert letartóztatták, jelenleg a Hobbs megyei börtönben tartják fogva.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések