A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Beszállítói fejlesztési program zárult a 120 éves soproni Hirschler Glas Kft.-nél

Olyan beszállítói fejlesztési program zárult az idén a 120 éves soproni székhelyű Hirschler Glas Kft.-nél, amelynek keretében nem csak eszközfejlesztés valósult meg, hanem az ipar 4.0-hoz kapcsolódó új eljárásokat is bevezettek - mondta az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkára pénteken Sopronban.
György László hangsúlyozta, hogy a 120 éve Magyarországhoz hű magyar családi, üvegipari vállalkozás megtestesíti mindazt, amit a kormány fontosnak tart.

Elmondta, hogy az ITM azért jött létre,hogy a 21. század legnagyobb kihívására, a technológia robbanásszerű változására valamilyen választ tudjon adni Magyarország. A Hirschler Glas Kft.-nél a beszállítói fejlesztési programnak köszönhetően olyan komplex technológia fejlesztés valósult meg, amellyel a vállalkozás termelékenysége húsz százalékkal növekedett és a közeljövőben további 10-15 százalékos növekedést várnak.

(MTI)

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések