A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Az egekig dicsérte: ezt a magyar süteményt imádja Will Smith (íme a süti receptje)

Valósággal áradozott hazánkról egy amerikai tévés műsorban Will Smith, aki még a rétest is az egekig dicsérte.
Nemcsak hogy hazánkban ünnepelte 51. születésnapját, de teljesen megőrjítette a rajongókat Budapesten Will Smith, a budai várban ugyanis szerdán közelebb kerülhettek hozzá. 

Mivel a filmsztár tavaly a Gemini Man című filmjét a fővárosban forgatta, így annak európai premierje is itt zajlott, ráadásul a Bazilika előtt egy ingyenes koncertet is adott. 

Mindezek előtt azonban a világ egyik legnézettebb, Good Morning America című reggeli műsorába is bejelentkezett, amiben valósággal áradozott hazánkról: dicsérte az időjárást, a budai várat, és meglepetésből a műsorvezetőknek még rétest is küldött, amit szintén az egekig magasztalt.


És a végére itt a recept:

Házi, kézzel nyújtott rétes meggyes-mákos töltelékkel - Pont ilyet sütött a nagyi is

A meggyes-mákos rétes akkor az igaz, ha a tésztáját is te készíted. Ez a házi meggyes-mákos rétes visszarepít a gyermekkorodba. Akkor tökéletes, ha a lapok vékonyak, a hagyományos tölteléket pedig egy kicsit felturbózod. Friss híján mirelit gyümölcsöt és befőttet is használhatsz. Ha ezt megkóstolod, elfelejted majd a boltit.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések