A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Vádat emeltek a Berettyóba dobott széf ügyében

A Berettyóújfalui Járási Ügyészség jelentős értékre, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntette és más bűncselekmények miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki ismerőse lakáskulcsát titokban lemásoltatta és az ingatlanból ellopta a pénzt, valamint ékszereket tartalmazó beépített széfet – olvasható a Hajdú–Bihar Megyei Főügyészség közleményében.
Mint írják, a vádlott 2018 szeptemberében nyílászárót cserélt a sértett berettyóújfalui lakásában. A megrendelő a munkálatok elvégzése után a lakásában fizette ki a vádlottat, aki látta, hogy a sértett hol tartja a pénzét.

Az ügyészségi híradás szerint a vádlott ezt követően többször is találkozott a sértettel, majd a sértett alkalmi jelleggel a vádlottnál dolgozott. A vádlott ennek okán ismerte a sértett munkabeosztását, és azt is tudta, hogy lakáskulcsait a hátizsákjában tartja. 2018. október végén – november elején a vádlott és a sértett közösen dolgoztak egy helyszínen, amikor a vádlott észrevette, hogy a sértett a gépjárműben felejtette hátizsákját. A vádlott a hátitáskából kivette a kulcsokat, és azokat a sértett tudta nélkül lemásoltatta – áll a tájékoztatásban.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések