A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Lopott és csalt egy békéscsabai férfi, de végül lebukott

Több mint egy hónap alatt három lopást és egy csalást is elkövetett Békés megyében egy férfi, akit a rendőrök azonosítottak és elfogtak. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte. 
Békéscsabán óraszalonból és játszóházból, Dévaványán pedig ékszerüzletből lopott egy békéscsabai férfi 2018. november 19-e és 2018. december 24-e között. Mindkét boltban elterelte az eladók figyelmét, majd az óraszalonból ellopta az üzletvezető mobiltelefonját, míg az ékszerüzletből pedig két aranygyűrűt vett magához.

Békéscsabán, egy játszóház alkalmazottjának a pulton hagyott telefonját tette zsebre. Olyan is előfordult, hogy a férfi fizetés nélkül ment el 2018. december 26-án az egyik békéscsabai hotelből, ahol vele volt a barátnője is. Távozásakor azt hazudta, hogy a rendőrség arról értesítette, hogy egy parkolóban összetörték az autóját és ezért a helyszínre kell sietnie.

Emiatt kölcsönkért egy kerékpárt is, amelyet később nem adott vissza. A nyomozók a személyleírások alapján azonosították, majd elfogták a 26 éves békéscsabai férfit, akit a Békéscsabai Rendőrkapitányság lopás és csalás elkövetésével gyanúsít. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait a napokban továbbította az ügyészségre.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések