A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Leállt a forgatás: Egymásnak feszült Tóth Gabi és Horváth Tomi

A TV2 szeptember elsején induló legújabb siker­show-ja, a Sztárban sztár leszek! rövid előzetesében láthattuk, ahogyan az első adások egyikében a produkció két mestere, Horváth Tomi és az első gyermekével várandós Tóth Gabi között ko­moly nézeteltérés alakult ki. 
Tomi idegesen kivonult a felvételről, ahova mestertársai, Be­reczki Zoltán és Pápai Joci is követték, hogy nyugodtan folytatódhasson az előválogató.

Tóth Gabi a Bors kérdésére az esetről elmondta:

– Tomi egy őstehetség, amihez szorgalom és szakmai alázat párosul. Ismerem és szeretem a munkásságát, és azt gondolom, hogy ő jó példa sok fiatal számára. Ettől függetlenül nem mindenben értettünk egyet az eddigi felvételek során, vagy nem feltétlenül ugyanazt gondoltuk egy előadóról. Egy ilyen helyzetben elég nagy mindenkin a nyomás, és érzékenyebben reagálunk egy-egy szituációban. Azóta Tomival megbeszéltünk mindent, és természetesen töretlen köztünk a jó kapcsolat.

Horváth Tomi lapunknak így vélekedett: 

– Természetes, hogy olykor adódnak olyan helyzetek, amikben nem vagyunk egy véleményen. Ez történt itt, az előválogató során is, de a kezdeti feszültség után tisztáztuk a dolgokat, és töretlen a jó kapcsolatunk Gabival. Mindannyian szerettünk volna igazán erős karaktereket válogatni a csapatainkba, de ott néhány momentum után úgy érzetem, hogy a zsűritársaimmal szemben némileg háttérbe szorulok. Abban a helyzetben Gabi is inkább Be­reczki Zoli csapatát erősítette, amit nem éreztem egészen megalapozottnak. Tény, hogy eleinte én is kevésbé voltam tapasztalt ebben a szerepkörben. Abban a pillanatban ez kicsit érzékenyen érintett, de szerintem végül szuper csapatok álltak össze, és alig várom a folytatást.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések