A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Fegyőr Bandi kiakadt a perverz Donáth család botrányán, és már Orbánozik…

A sztori egyre pikánsabb. Mi mindenesetre rettentő jól szórakozunk a Momentum szexuális botrányán. 
Ugye az a hír járja, hogy a Momentumos Donáth Anna faterja, az elálló szemű Donáth László egy evangélikus otthonban kúrogatta  zaklatta szexuálisan az ott dolgozókat. Erről beszámolt az Origo.hu, a Hírt Tv, a Tv2-n pedig egyenesen nyilatkozott az egyik áldozat férje is, és olyan részletességgel tárul elénk egy perverz donáthi világ, amit nagyon nehéz csak úgy kitalálni. 

Aztán egyszer csak kiderült, hogy Donáth elvtársnak törvénytelen gyerekei is vannak, majd megtudtuk, hogy a felesége jelenlétében is történt egy kis fojtogatás, most pedig már ott tartunk, hogy állítólag  a saját jogászát k*rogatta Donáth elvtárs, és jelenleg is vele lakik, meg a törvénytelen gyerekekkel.

A hab a tortán, hogy Donáth László lányáról, Donáth Annáról is kiderült ez meg az. Egy áldozat jelentkezett a médiában, aki azt állítja, hogy Donáth Anna szexuálisan zaklatta őt. Az áldozat nő. Tehát Donáth Anna a jelek szerint leszbikus. Illetve lehet, hogy biszexuális, de a Momentum vezetését elnézve inkább leszbikus.

Mi például itt a szerkesztőségben nem szoktunk egymás ölébe feküdni, pedig vannak itt jóbarátok is, de a normális férfiak már csak ilyenek…nem fekszenek egymás ölébe barátilag. Na mindegy, nem vagyunk egyformák, igaz Bandi?

Fegyőr pl. annyira kiakadt, hogy elkezdett a Facebookon veszettül Orbánozni. Ez jó jel. Ha ki vannak akadva az nagyon jó jel! Szóval csak így tovább Tv2, így tovább origo.hu, és Hír Tv!
A Momentum, mint egy veszett kutya be van szorítva a sarokba, és most vicsorog. Gyurcsányi szóhasználattal élve, ilyenkor szokták a veszett kutyákat “telepre” vinni.

Mi csak kérünk egy kávét és nézzük a műsort!
                                                                                                                              
Forrás: Mindenszo.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések