A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kulcsár Edina kifakadt: szó szerint belebetegedett a fesztiválszezonba

Kulcsár Edina a nyár megpróbáltatásairól számolt be Instagram-oldalán, amiből kiderül, hogy csöppet sem zajlott zökkenőmentesen a munka, betegségek gyötörték az utolsó napokban.
Az egykori szépségkirálynő szinte megállás nélkül dolgozta végig a nyarat, az összes nagy hazai fesztiválon részt vettek a hajfonásokat készítő cégével, és a rendezvények ideje alatt szüntelenül fogadták a vendégeket. A munka okozta kimerültségnek és a fesztiválok poros környezetének meg is lett a következménye, az utolsó időszakot már csak nehezen tudta végigcsinálni..

"A gyógyszertárak mindegyikét sikerült megismernem. Volt, hogy magam miatt kötöttem ki a siófoki ügyeleten, de sajnos a sürgősségit is volt alkalmam meglátogatni, viszont azt nem magam miatt" - számolt be a kihívásokról Edina, aki a sok nehézség és a gyötrő megbetegedés mellett nagyon hálás, azért amit elértek.

"Rengeteg munka volt vele, de minden egyes álmatlan éjszaka megérte, hiszen felbecsülhetetlen az emberek arcán látott elégedett mosoly, amikor a szebbnél szebb fonott frizurájukkal távoznak tőlünk" - majd hozzáfűzte, hogy a következő következő fesztiválszezonban is mindent megtesznek, hogy tökéletes szolgáltatást nyújtsanak a vendégeknek.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon
Túléltük!🙋🏻‍♀️🥳 Tegnap hivatalosan is lezártuk a fesztiválszezont, a sátrunk szétbontásával. Az idei év volt az első, hogy próbáltunk az összes nagyobb fesztiválon helytállni és úgy érzem sikeresen beletettünk mindent, amit csak tudtunk. Rengeteg munka volt vele, de minden egyes álmatlan éjszaka megérte, hiszen felbecsülhetetlen az emberek arcán látott elégedett mosoly, amikor a szebbnél szebb fonott frizurájukkal távoznak tőlünk. Ezt az utolsó rendezvényt már kissé nehezebben éltük meg, legalábbis én a magam oldaláról, hiszen nem volt sok időnk kipihenni a Szigetet. Ez a kép is ott készült, pontosabban akkor, amikor hajóra szálltam. Ha jól megnézitek, akkor a fotó baloldalán lévő karom hajlatában, megült a por. Na azt gondolom, hogy valami hasonló lehet azóta is a tüdőmben.😅 Többek között ezért is éltem meg nehezebben ezt az utolsó felvonást. A gyógyszertárak mindegyikét sikerült megismernem. Volt, hogy magam miatt kötöttem ki a siófoki ügyeleten, de sajnos a sürgősségit is volt alkalmam meglátogatni, viszont azt nem magam miatt. Az egyik legjobb munkaerőnk keze megadta mágát és gipszbe kellett tenni. ☹️ Egyszóval itt aztán tényleg volt minden. Sokat tanultunk ebből a nyárból, ennek köszönhetően pedig igyekszünk a következő szezonra méginkább felkészülni. Akik nélkül nem sikerült volna ez az egész, az anyukám ( @krisztinajakab_photography ), a húgom ( @kulcsar.renatacintia ) és persze Betti ( @ibranyibernadett ) , aki a hihetetlen munkabírásának és az alázatosságának köszönhetően immáron a tulajdonostársam. Csajok, @braidmeandmore csapata, nektek is nagyon hálás vagyok. Nagyon szépen köszönöm mindenki munkáját!❤️ A kedves vendégeinknek pedig egy óriási ölelést küldök. Nagyon jó érzés, hogy minket tiszteltetek meg a bizalmatokkal.☺️ Továbbra is sok szeretettel várunk Titeket a hét mindennapján a Westendben és a Victor Hugo utcai szalonunkban. Részletek: @braidmeandmore
Szabó-Kulcsár Edina 👰🏻❤️ (@edinakulcsar_official) által megosztott bejegyzés,

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések