Hirdessen itt

Gregor Bernadett vallomása: "A szavai és a gondolatai mindig itt vannak velem"

Gregor Bernadett még 2006-ban veszítette el édesapját, a népszerű operaénekest, Gregor Jószefet, aki azóta is rettenetesen hiányzik neki. Rendkívül jó kapcsolatban voltak, Bernadett szerint az apja volt élete egyik legmeghatározóbb személye.
Apukája elvesztése után Bernadett sokáig kereste a spirituális és vallásos kapaszkodókat, míg végül megtanult a veszteséggel együtt élni. Mint mondta évekig sírógörcsök gyötörték különösen az évfordulókon, éppen ezért az idei augusztus nyolcadika is roppant nehéz lesz a számára, ugyanis édesapja holnap ünnepelné 79. születésnapját.

„A szavai és a gondolatai azonban mindig itt vannak velem: erőteljes igazságérzete volt, kimondta, amit gondolt. Apu egy igazi, jó humorú, jó kedélyű ember volt, a szó pozitív értelmében habzsolta az életet. Az az intelligencia és erő, amit sugárzott, lenyűgöző volt számomra, minden gyermeknek ilyen apára lenne szüksége. Ezért volt fura nekem, hogy rákban halt meg. Egy ilyen nyitott, sikeres és boldog embernél szinte elképzelhetetlen, hogy ilyen ronda betegség vigye el” - kezdte a Borsnak visszaemlékezését Gregor Bernadett.

Az egykori Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas magyar operaénekes születésnapjának alkalmából emlékkoncertet szerveznek, ahol többek között Bernadettel való közös duettjük is felcsendül majd. A "Valaki" című nótát Berni mind a mai napig elénekli fellépései alkalmával, természetesen édesapja hangfelvételeivel kiegészítve.

„Nyilván nekem ő a férfiminta, ezt a férfienergiát kerestem akár a házasságaimban vagy a baráti kapcsolataimban. Ami engem mindig is vonzott az ilyen habitusú férfiakban, az a tehetség, csináljon bárki bármit, abban legyen maximálisan” - árulta el a színésznő.  

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések