Autólopás Létavértesen: erdőben ért véget a kaland

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.
Egy férfit tett bejelentést a rendőrségre június 20-án 6 óra körül arról, hogy Létavértesen, a Temető utcában ellopták a gépkocsiját. A rendőrök a helyszínre mentek, és adatot gyűjtöttek, amely eredményeként látókörükbe került egy 20 éves helyi lakos.

Az egyenruhások elfogták és előállították a feltételezett elkövetőt a Létavértesi Rendőrőrsre, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki. A férfi beismerő vallomást tett – derül ki a police.hu-n megjelent közleményből.

A nyomozás adatai szerint a helyi lakos, aki nem rendelkezett soha vezetői engedéllyel, meg akarta lepni a Bánkon élő ismerősét, ezért ült be a nyitott állapotban lévő tehergépkocsiba. A sofőr egy közeli erdőben elakadt a járművel, ezért útját gyalogosan folytatta, áll a rendőrségi híradásban.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság vele szemben jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást. A nyomozó hatóság az ügy vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések