A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Audi-pályázatot nyert a Waberer's leánycége

A Waberer's International Nyrt. 100 százalékos tulajdonában álló leányvállalat, a Waberer's Szemerey Logisztika Kft. megnyerte az Audi Hungária Zrt. győri gépjárműmotor-gyártó üzemben végzendő, különböző logisztikai szolgáltatásokra vonatkozó pályázatát - közölte a Waberer's kedden, a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján.
A Waberer's házon belüli logisztikai szolgáltatásokat fog nyújtani a motorgyárban, és egy külső logisztikai központ üzemeltetését is átveszi. A szolgáltatás az alkatrészek raktározását és az évente körülbelül 2 millió motor gyártását végző gyártósorok kiszolgálásával kapcsolatos tevékenységeket is magában foglalja.

A szerződést szeptember végéig kötik meg, a szolgáltatás 2019 decemberében indul.

A Waberer's International Nyrt. 9,1 millió euró nettó veszteséggel zárta a második negyedévet az egy évvel korábbi, 100 ezer eurós veszteség után, 172,7 millió euró - a tavalyi második negyedévinél 6,4 százalékkal kisebb - árbevétel mellett.

Az első fél évben 13,6 millió euró volt a nettó veszteség az egy évvel korábbi 100 ezer eurós veszteséggel szemben. Az árbevétel az első fél évben 354,9 millió eurót tett ki, 2,4 százalékkal alatta marad a tavalyi első fél évinek.

A Waberers's részvényeivel a Budapesti Értéktőzsde prémium kategóriájában kereskednek, a részvény keddi záróára 1265 forint volt, 1,2 százalékkal, 15 forinttal magasabb az előző záróárnál. Az elmúlt egy év legalacsonyabb árfolyama 922 forint, a legmagasabb 2990 forint volt.

(MTI)

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések