A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Az Európai Néppárt elnökének írt levelet Orbán

Ahogyan arról a Magyar Nemzet is beszámolt, Orbán Viktor miniszterelnök levelet írt Joseph Daulnak, az Európai Néppárt elnökének. Az Origo nyilvánosságra hozta a levél teljes tartalmát, melyet az alábbiakban olvashatnak el:
Kedves Elnök úr!

Tisztában vagyok azzal, hogy a Fidesz Európai Néppárti tagsága jelenleg fel van függesztve. Azzal is tisztában vagyok, hogy ilyen körülmények között a Fidesznek semmilyen ráhatása nem lehet az Európai Néppárt politikájára. Azonban a jelenlegi helyzet súlyossága mégis arra késztet, hogy írjak Önnek. Szeretném tájékoztatni arról, hogy a német és a francia állami vezetők alkut kötöttek a legfontosabb európai uniós pozíciókról. Ezt a megállapodást terjesztik be ma az Európai Tanácsnak. A megállapodásnak több eleme van.

A megállapodás értelmében Frans Timmermans lenne az Európai Bizottság elnöke.

Engedje meg, hogy levelemmel felhívjam a figyelmét arra a tényre, hogy amennyiben az Európai Néppárt támogatná ezt a megállapodást, azzal súlyos, sőt történelmi hibát követne el. Ez azt jelentené, hogy egy olyan párt, amelyik megnyert egy választást, egyszerűen átadná másnak azt a nyerő pozíciót, amelyért megharcolt.

Mindenekelőtt ez megalázó lenne. Másrészt teljes mértékben aláásná a tekintélyünket és a méltóságunkat a nemzetközi politika világában. Harmadrészt komoly csapást jelentene az Európai Néppárt tekintélyére a saját szavazói szemében. Miért is támogattuk az Európai Néppárthoz tartozó pártokat az európai parlamenti választáson, ha a legfontosabb pozíciót átadjuk a legnagyobb ellenfelünknek. Mindez saját magunk megsemmisítéséhez vezet.

Arra kérem, Elnök úr, tegyen meg minden erőfeszítést annak érdekében, hogy elkerüljünk egy ilyen vereséget. Egyben tájékoztatom arról, hogy hasonló szellemben és üzenet közvetítésével egyeztetek majd az Európai Néppárt családjának többi miniszterelnökével a témában.

Origo és Magyar Nemzet nyomán

Megjegyzés küldése

1 Megjegyzések

Pálos Trend üzenete…
A ZSICI HAZAÁRULÓ NEVE: ORBÁN VIKTOR!!!
A FIDESZ anyagi forrásainak biztosítását Pintér Sándor, akkori Országos Rendőrfőkapitány látta el. Mivel az Antall kormány ez időtájban, a kiskunhalasi főgyűjtő KM1-es tankállomás gazolin készletének fosztogatásával, és a rablóprivatizációval volt elfoglalva, Gergényi Péter, Bács-Kiskun megyei rendőrfőkapitány óvó szárnyai alatt, az olaj -és szesz maffián kívül, Pintér Sándor irányítása alatt a nemzetközi kábítószer, fegyver -és szervkereskedelem bevételeiből is részesült. Orbán elsősorban a Bács-Kiskun megyei vállalkozókat látogatta rendszeresen támogatás begyűjtése végett. Így tett szert 400 millióra Sepsi Lászlótól, a határokon elkobzott zárjegynélküli cigaretták átjátszásából, melyből Sepsi milliárdokat forgalmazott, de Orbán nem vetette meg, a szeszhamisításból származó kenőpénzek „jutalékát”, és az olajszőkítés védelmet élvező orgazdáinak juttatásait sem! Flaisz Ferenc, a „Kakas”, csak bevallása szerint 1 milliárdot adott át Pintérnek, aki a későbbi belügyminiszteri szék reményében hűen szolgálta magyarországi és amerikai gazdáját. Tevékenységüknek köszönhető a kiskunhalasi kiserdőben lefejezett hullák, vagy a sorozatos, azonos módszerrel elkövetett rendőr „öngyilkosságok” is!
...Az összegzés a teljesség igénye nélkül készült, mivel 30 év FIDESZ-es bűncselekményeit 100-szor ekkora terjedelemben sem lehetne felsorolni, nem beszélve a rendelkezésre álló iratok, dokumentumok hatalmas terjedelméről!
Még mielőtt bárki azt gondolná, hogy ez az írás csak a FIDESZ ellen irányul, megnyugtatásként: Folytatása következik! Minden párt sorra kerül, mert mindnek egy gazdája van, csak nevükben különböznek!!!
https://www.youtube.com/watch?v=o4zG-...
A MAGYAR EMBERLELKEK MEGNYOMORÍTÓI JAVARÉSZT A NEMZETIDEGEN, SZOCIOPATA, HÉBER-CSICSKA, "KERESZTÉNYPOLITIKUSOKNAK" ÁLCÁZOTT ÜGYNÖK LÉLEK-KUFÁROK, ÁTKOZOTT NEMZETRONTÓK ÉS SORSTALAN TÖBBES ÜGYNÖKÖK AKIK DINASZTIKUSAN LEURALTÁK ÉS KIFOSZTOTTÁK/JÁK MAGYARORSZÁGOT!!!
A magyarországi közintézmények 80%-ban az idegen érdekeket képviselő, magyargyűlölő, zsidó "közszolgák" naponta képesek megutáltatni az adófizető állampolgárokkal az életet és megfojtani bennük a reményt!
Nyíltan, büntetlenül tarthatják lelki és fizikai terrorban társadalmunkat; - és olthatják belénk Magyarország állandó degradálásával, a lakásmaffia szponzorálásával Anya és Szülőföldjük mielőbbi elhagyását! - hogy aztán az új-régi ómigráns Jézus gyilkos gnómok (patkányforradalmi unokák = kilakoltató héber honfoglalók!) végleg elfoglalhassák és kiszipolyozhassák FÖLDANYÁNK VALÓDI ÉDENKERTJÉT: MAGYARORSZÁGOT!!!
TE döntöd el, hogy hagyod e...
https://www.youtube.com/watch?v=LHwZBTe7y_s