A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Lóra fáj a foga a szépségkirálynőnek - videó

Élete első szépségversenyén tarolt a 850 fős zalai faluban élő Rákos Éva.
Erre aztán végképp nem lehet azt mondani, hogy bunda: Évát nem csak a szakmai zsűri, a facebookozók is a legszebbnek látták a Miss Alpok Adria országos döntőjében. 
A fiatal lány két érettségi vizsga között gyűjtötte be a koronát, az írásbelin ugyanis már túl van, a na­pok­ban pedig a szó­belire magol.

– Csesztregen születtem, ott vé­geztem az általánost, de középiskolába már a tőlünk 45 kilométerre levő Zalaegerszegre jártam, ahol most végzek emelt szintű pedagógia szakosként. Szombathelyre, az ELTE tanítói szakára jelentkeztem – mesélte a Borsnak Éva, akinek az édesanyja és a nővére is követte a szépségversenyeket, de neki soha nem lett volna bátorsága jelentkezni. Amikor felvetődött a családban, hogy induljon, önbizalom hiányában hallani sem akart róla, a nővére adta be helyette a jelentkezést a Zala megyei fordulóra. Éva még ezt is megnyerte. A szépségkirálynő nem csak szép, okos is.
– Nemrég országos pedagógia versenyen indultam Szolnokon. Nyolcadik lettem. Nagyon büszke vagyok erre, mert az előválogatóból harmincan jutottunk tovább az egész országból – árulta el Éva, akinek most a tanulás elveszi minden szabad­idejét. A táncparketteken pedig máskor sem nagyon lehet vele összefutni.


– Nem járok bulizni, mert a barátnőim kollégisták, hétvégére hazamennek, és itt helyben nincs sok szórakozási lehetőség. Ré­gebben lovagoltam, az az igazi kikapcsolódás nekem, de abba kellett hagynom. A nagy vá­gyam, hogy legyen egy lovam! – mondta lelkesen Éva, aki hamarosan a szépségverseny nemzetközi fordulóján bizonyíthatja be, hogy a magyar lányok a legszebbek.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések