A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Keveslik a négereket a Csernobil című sorozatban

Nem sikerült megúsznia a píszí célkeresztjét az HBO történelmi sorozatának, egy angol színésznő azt kifogásolta, hogy nincs elég néger színész (!) a sorozatban.
Mára már nehéz kétségbe vonnia bárkinek, hogy az ember mindig meg tud lepődni, miféle hülyeségeket lehet találni az interneten. Nincs ez másképp jelen esetben sem. Egy angol színésznő, bizonyos Karla Marie Sweet ugyanis a Twitterén azt kifogásolta, hogy nincs elég néger a Csernobil című sorozatban. Mint írta, ha a színészek úgyis brit angolt beszélnek a sorozatban, akkor már fekete színészek is játszhattak volna benne.

Nem tudom... annyi remek színes bőrű színész van az országunkban, akik nagyon jók lettek volna a Csernobilban. Csalódott vagyok, hogy egy újabb sikersorozat tesz úgy, mintha nem léteznének színes bőrű emberek.

A bejegyzés persze válaszok egész garmadáját indította el, amelyek között voltak, akik arra hívták fel a színésznő figyelmét, hogy ha tanult volna történelmet, tudná, hogy Ukrajna 1986-ban egyáltalán nem volt az a multikulti paradicsom, mint manapság néhány nyugat-európai nagyváros, mások pedig azzal kontráztak, hogy a Csernobilban valószínűleg azért nincsenek fekete színészek, amiért Martin Luther Kinget sem játszotta még soha fehér férfi: mert hülyén nézne ki.

Forrás: 888.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések