A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Erre senki nem számított: Drámai fordulat következett be Osztrer Sándor perében. Mi lesz most?

A „koronatanú” kitálalt, még a bíróság is megdöbbent.
Elmarad Oszter Sándror, színész másodfokú tárgyalása, amiben tavaly már nem találta bűnösnek a bíróság.

Hatalmas fordulat volt az ügyben, amikor drámai módon megszökött az ügy egyik vádlottja, aki „koronatanúnak” számított Oszterrel szemben.

Keserű Sándor viszont tavaly áprilisban megszökött, és visszavonta korábbi, terhel vallomását a színésszel szemben. Most elfogató parancs van ellene, de a Blikknek elmondta, hogy Izraelbe költözött, és jól van, továbbá nagyon sajnálja a történteket.

– Sajnos, én is részt vettem Oszter besározásában. (...) A legutolsó tárgyalási napon tett vallomásomat tartom fenn. Nyugodt vagyok, hogy Osztert felmentették, mert akkor így mind ártatlanok vagyunk. Utólag is nagyon sajnálom, hogy hagytam, hogy hassanak rám korábban, amikor terhelő dolgokat mondtam Sándorra. Tudtam, hogy a bíróságon nem hazudhatok tovább. Az igazat megvallva jó életem van kint, beálltam a seregbe, a szerelem is rám talált, ez az én hazám. Oszter pedig... nos, ő hiányzik. Remélem, tudunk még együtt dolgozni.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések