A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Bevallotta: Kulcsár Edina a férjének sem hajlandó ezt megmutatni

Hiába a nyílt bejárás egymás telefonjára, egy titok mégis akad a kapcsolatban
Kulcsár Edina és férje Csuti kapcsolata híresen őszinte, ahol nincsenek titkok. Olyannyira, hogy még egymás üzeneteihez is hozzáférhetnek. Így nincs is ok a féltékenykedésre.

"Praktikus a magyarázata, miért nem titkolózunk egymás előtt. Közös vállalkozásaink vannak, így a naptárunk is közös. (...) Azt szoktam mondani, mi egymás mindenesei vagyunk. Nemcsak a felesége, a gyerekének az anyja, hanem a lelki és az üzlettársa is vagyok, tulajdonképpen egy az életünk. Miért ne osztanánk meg mindent egymással? [...] Csuti néha az üzeneteit is megmutatja, de nem azért, hogy ellenőrizzem. Nálunk így normális. Egymás Facebook- és Instagram-oldalaiba is bejelentkeztünk a biztonság kedvéért, ha feltörnék, avagy elveszne a telefon. Bízunk egymásban, és egyébként sem kutakodnánk a másik után" 

- mondta el a Story magazinnak.

Valahogy azonban meglepetést is tudni kell okozni a másiknak, ehhez pedig muszáj némi titok is a kapcsolatban. Ez Edina egy szupertitkos e-mail címmel valósítja meg.

"Ha meglepetéssel akarok készülni neki, akkor bizony fel van adva a lecke. A szervezés így sokkal nehezebb. Elárulom, egy szupertitkos e-mail címről intézem ezeket a dolgokat. Amikor Medox egy hónapos volt, akkor vettem a férjemnek egy koncertjegyet, ami múlt szombatra szólt. Ez volt az első közös bulink, amióta megszületett a kisfiunk" 

- árulta el.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések