A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A Real Madrid bejelentette első nyári igazolását

A spanyol gigász hivatalos honlapján jelentette be, hogy leigazolta Luka Jovicsot az Eintracht Frankfurt szerb csatárát.
A beszámoló szerint a Real 60 millió euróért vásárolta meg a 21 éves tehetséget a németektől, aki 2025-ig írt alá a királyi gárdához.

A szerb válogatott futballista 2017-ben kölcsönbe érkezett Frankfurtba a Benficától, az Európa-liga elődöntőig menetelő Eintracht pedig áprilisban vásárolta meg végleg.

Jovic a most záruló idényben minden sorozatot figyelembe véve 27 gólt szerzett, volt olyan találkozója a Bundesligában a Fortuna Düsseldorf ellen, amikor ötször is eredményes volt.

Fredi Bobics, a frankfurtiak sportigazgatója elmondta, nagy veszteség szakmailag számukra Jovics távozása, de át kell lépniük egy pénzügyi fájdalomküszöböt.

"A robbanékonysága és gólerőssége Európa-szerte ismertté tette. Nem csak a góljaiból profitáltunk az elmúlt években. Sok sikert kívánunk neki a jövőben, minden adottsága megvan ahhoz, hogy fantasztikus karriert fusson be"

- nyilatkozta Bobics.

A Real Madridnál vélhetően nem ez volt az utolsó nyári igazolás, hiszen a királyi gárda csalódást keltő szezont futott, a Bajnokok Ligájában címvédőként már a nyolcaddöntőben búcsúztak, a spanyol pontvadászatban pedig a harmadik helyre szorultak a Barcelona és az Atlético Madrid mögött. Ha hinni lehet a sajtóhíreknek, hamarosan sor kerülhet a Chelsea klasszisának, Eden Hazard átigazolásának bejelentésére is.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések