A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Videó: A fővárosban fogták el a többszörösen körözött érpataki férfit

Közel egy éve bujkált a hatóságok elől a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai által elfogott férfi.
A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztály Célkörözési Csoportjának munkatársai a Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztály bevonásával Budapesten elfogtak egy szökésben lévő 27 éves érpataki lakost 2019. május 28-án.

A férfi ellen a Nyíregyházi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja bocsátott ki elfogatóparancsot, mivel a részére lopás és garázdaság bűncselekmények elkövetése miatt jogerősen kiszabott összesen öt év hat hónap szabadságvesztés büntetésének letöltését nem kezdte meg.

Megállapították továbbá, hogy a férfit a Nyíregyházi Járásbíróság is körözte járművezetés ittas állapotban bűncselekmény elkövetése miatt. A nyomozók a többszörösen körözött férfira rokonai budapesti ingatlanjában találtak rá. A rendőrök a 27 éves férfit jogerősen kiszabott büntetésének megkezdése érdekében büntetés-végrehajtási intézetbe vitték.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések