A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Több esethez vonultak a tűzoltók szerdán a vihar miatt

Viszonylag rövid idő alatt hatalmas mennyiségű csapadék zúdult le szerdán délután megyénkben, hol eső, helyenként pedig jég formájában. A megyei katasztrófavédelemnek több helyen kellett segédkeznie.
A Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tűzoltóit ezidáig 22 helyszínre riasztották, az esetek több mint felében vízeltávolításban nyújtottak segítséget az egységek - írja a beol.hu.

Egy helyszínen, Szabadkígyós és Gyula között pedig egy nagyméretű faág szakadt le, annak biztonságos eltávolításában segédkeztek a szakemberek. Személyi sérülés egyik esetnél sem történt – tájékoztatta hírportálunkat a részletekről Gombos Erik tűzoltó hadnagy, megyei katasztrófavédelmi szóvivő.

Egyes Facebook-csoportokban az a hír terjedt, hogy a békéscsabai vasútállomás mennyezete beázott és leszakadt. A helyszínre kiérkezve munkatársunk nem tapasztalt beázásra utaló nyomokat.

A beol.hu kérdéssel kereste meg a Mávinformot, ahonnan azt a tájékoztatást kapták, hogy az épület a jegypénztáraknál sérült meg, ami miatt nem üzemelnek a pénztárak. A vonatokon pótdíj nélkül tudnak menetjegyet váltani az ott felszálló utasok.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések