Hirdessen itt

Sokkoló történet: a „sötét interneten” kapta a család a pedofil ajánlatát Lőrinciben

Állítása szerint nagyon meglepte a Lőrinciben élő férfit a hír, hogy a gyermekeit szexuális jellegű ajánlattal zaklató ismeretlen pedofil ügyében tett feljelentését a rendőrség elutasította azzal, hogy a cselekmény nem bűncselekmény – írja az egyik bulvárlap.
Mint arról beszámoltunk, a magát pedofilnak valló férfi az úgynevezett „sötét interneten” – a világháló azon részét nevezik így, amely a normál keresőszolgáltatásokkal nem érhető el – egy titkosított levelezőrendszeren át küldte ajánlatát a háromgyermekes családnak.

„Rendszeresen szexelek tíz év alatti kislányokkal, és ezért szívesen fizetek sok pénzt. Mit gondolsz, tudnál kislányt jó pénzért?” – olvasható az e-mailben. Ehhez még egy meztelen, szőke hajú kislányról is csatolt egy képet, amihez azt írta: „a kislány nemrég volt a partnerem”.

A családfőnek és 26 éves feleségének egy 11, egy 9 és egy 2 éves kislánya van. A levél miatt feljelentést tettek, s a nyilvánossággal is megosztotta a történteket. Az üggyel a budapesti és a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság is elkezdett foglalkozni. 

Míg előbbi az esetben ismeretlen tettes ellen nyomozást folytat, addig – legalábbis a bulvármédia úgy tudja – a megyei rendőrség vizsgálata szerint a feljelentésben szereplő cselekményből hiányoznak azok a tényállási elemek, melyek alkalmassá tennék a szexuális erőszak bűntettének megállapítását. 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések