A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

„Senki ne ostorozza a mentősöket!” – Üzent a szentendrei horrorbaleset túlélője

Bár kapott az élettől egy újabb esélyt az a férfi, akire élettelenül találtak rá a múlt heti szentendrei balesetnél, mostanra szervezete feladta a harcot.
Sz. András a vétlen autós melletti anyósülésen utazott. Az ütközés után újraélesztették. A kocsit fia, Márk vezette, aki a Facebookon üzent: hálásan köszöni, hogy segítettek megmenteni apja életét. Hozzátette: senki ne ostorozza a mentősöket, amiért nem kezdték azonnal apja újraélesztését. 

– Szeretném megkérni mindazokat, akik a mentősöket ostorozzák, hogy miért nem édesapám újraélesztésével kezdték, hogy ne tegyék. Ez egy eljárásrend. Onnan tudom, hogy én is mentőápolóként dolgozom. Egy egység egy embert tud megmenteni. Ilyenkor mérlegelni kell, ki az, aki menthető. Az én voltam. Miután megérkezett a légi egység, addigra tudták szétvágni az autót és csodával határos módon visszahozni a keringését – írta Márk.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések