A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Egy ütéssel megölt egy férfit a veszprémi kocsmában: a biztonsági kamera felvételén minden látszik

Az eset két hete történt, a 31 éves férfi egy ütéssel földre terítette a másik, 47 éves vendéget a veszprémi kocsmában. Az RTL Híradó közzétette a biztonsági kamera felvételét.
Két hete meghalt egy férfi egy veszprémi kocsmában, miután egy másik vendéggel dulakodtak. Az RTL Híradó megszerezte a kocsma biztonsági felvételeit, amin látszik, hogy az áldozat egyszer csak rámutat a pultnál ülő 31 éves férfira, aki ezután lehúzta az italát. Újra mutogatás látszódik a felvételen, erre felpattant a pulttól a férfi, majd váratlanul kétszer is megütötte.

Az első ütés után még visszaüt az idősebb, de a másodiknál már eldől. A földön fekvő emberhez azonnal mentőt hívtak, de életét már nem tudták megmenteni.

Az RTL Híradó információi szerint a halálos ütést után a férfi meg sem nézte, mi történt áldozatával, taxiba ült és egy másik kocsmába ment. Amikor a rendőrök megtalálták, még nem ellenkezett semmire, ezután a Híradó információja szerint a férfi elismerte tettét. A halálos ütés miatt a támadó, ha bűnösnek találják, akár 8 évre is börtönbe kerülhet.

Az elhunyt férfi kamionsofőr volt, édesanyját ápolta. 

Az RTL Klub Híradó teljes riportját itt nézheti meg:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések