Hirdessen itt

Kate Middleton hosszú vékony lábait is megmutatta ebben a csinos ruhában

Megöl minket a kiváncsiság, hogy vajon mikor születik meg Meghan Markle és Harry herceg gyereke, hogy vajon megszületett-e már, csak nem árulják még el a nyilvánosságnak, vagy hogy egyáltalán mi történik! Meghan most már teljesen kivonta magát a nyilvános szereplésekből, Harry ugyan még itt-ott feltűnt az elmúlt napokban, de alapvetően egyelőre semmit nem tudni a kisbabáról.
Kate Middleton azonban tovább él és virul és most éppen egy újabb fontos jelenése volt, ezúttal az Anna Freud Center megnyitóján Londonban. A hercegné egyedül érkezett a fogadásra és szokásához híven rendkívül csinos volt. Szuper vékony alakját csak még jobban kiemelte ez a sötétzöld Emilia Wickstead ruha, amit nude kiegészítőkkel viselt.
Ez az első nyilvános szereplése Katalinnak azóta, hogy a királynőtől megkapta a legmagasabb kitüntetést, amit csak lehet éppen 8. házassági évfordulójukra Vilmossal, ez gyakorlatilag egyenrangú a lovagrenddel, amit rajta kívül a hercegnők és hercegnék tudhatnak még magukénak az angol királyi udvarban.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések