A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Így hülyítik az egészségügyet tönkretevő Gyurcsányék a fél-idióta rokkantnyugdíjas partizán szavazóikat

Az alábbi mondatok mintapéldái annak, hogy hogyan lehet gátlástalanul hazudni egy ellenzéki politikusnak ebben az országban. 
A Demokratikus Koalíció arra szólította fel a kormányt csütörtökön, budapesti sajtótájékoztatón, hogy azonnal hirdessen egészségügyi válsághelyzetet.

A DK egészségügyi szakpolitikusa a Magyar Orvosi Kamara Területi Szervezete Tanácsának szerdai közleményére hivatkozott, amely szerint a biztonságos betegellátás már az önként vállalt túlmunka maximális kiaknázásával, a munkajogi szabályok rendszeres és sorozatos megsértésével sem biztosítható.

Ez nagyjából azt jelenti, hogy összeomlott az egészségügy – értelmezte a közleményt László Imre, hozzátéve: betegek maradnak ellátatlanul, vizsgálatok és műtétek maradnak el. A kormánynak a válsághelyzet kihirdetése mellett nagyarányú átcsoportosítást kell végrehajtania a költségvetésben az egészségügy javára – hangsúlyozta.

Kérdésre válaszolva a politikus azt mondta, hogy egy tanulmány szerint az elmúlt tíz évben 1864 milliárd forintot vontak ki az ágazatból. Legalább 6-700 milliárd forintra lenne szükség ahhoz, hogy rendezzék a béreket, beszerezzék a szükséges műszereket és megteremtsék egy hatékonyabb működés feltételeit – közölte.

A magyar egészségügyet ezek a Gyurcsányista kígyók tették tönkre, de úgy látszik, hogy a fél-idióta rokkantnyugdíjas partizán szavazóik még mindig beszopják a hazugságaikat. Vagy csak simán olyan gyűlölet van bennük a Fidesszel szemben, hogy elhomályosult szemmel nem veszik észre, hogy mennyire szerencsétlenek. 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések