A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Fidesz: a szocialisták a bevándorláspárti szövetségeiket építik

A szocialisták bevándorláspárti szövetségeiket építik, ezt példázza Ujhelyi István MSZP-s európai parlamenti képviselő hétfői, bécsi találkozója is - közölte a Fidesz az MTI-vel.
Korábban Ujhelyi István bécsi sajtótájékoztatóján közölte: a szociáldemokraták lehetséges együttműködéséről tárgyalt Andreas Schiederrel, az ugyancsak ellenzéki Osztrák Szociáldemokrata Párt (SPÖ) európai parlamenti (EOP) listavezetőjével.

A Fidesz reagálásában azt írta, az MSZP azzal a bevándorláspárti Osztrák Szociáldemokrata Párttal "borul össze", amelynek jelentős felelőssége van abban, hogy Ausztriát és Bécset elözönlötték a bevándorlók.

Közölték továbbá: a bevándorláspártiak azért támadják folyamatosan Orbán Viktort, Matteo Salvinit és a hétfőn Budapesten lévő Heinz-Christian Strache osztrák alkancellárt, mert ők felemelik a szavukat a bevándorlás ellen, és kiállnak a határvédelem és a nemzetek Európája mellett.

(MTI)

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések