A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Elkapták a biciklilopással gyanúsított fiatalt

A Debreceni Rendőrkapitányság őrizetbe vette a férfit.
Egy nő bejelentést tett a rendőrségre 2019. május 23-án arról, hogy Debrecenben, az Egyetem sugárúti házának udvaráról ellopták a kerékpárját. Az egyenruhások adatgyűjtést végeztek, majd a beszerzett információk alapján rövid időn belül a látókörükbe került egy debreceni férfi – adta hírül a rendőrség.

A feltételezett elkövetőt Debrecen-Józsán 2019. május 26-án egy polgárőr felismerte és értesítette a rendőröket. A körzeti megbízottak a helyi férfit elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, ahol beismerő vallomást tett. A nyomozók megállapították, hogy a gyanúsított más bűncselekmények elkövetésével is összefüggésbe hozható.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a 20 éves férfivel szemben – őrizetbe vétele mellett – lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a büntetőeljárást, amely keretében előterjesztést tesz letartóztatásának indítványozására.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések