A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Elgázolta és cserbenhagyta helyszínelő rendőrt

A balatonlellei körzeti megbízottak Visz külterületén helyszíneltek egy korábbi közlekedési baleset helyszínén, amikor egy autós elütötte az egyik rendőrt, majd elhajtott.
A rendőrkocsin bekapcsolták a megkülönböztető fényjelzést, és az egyenruhások láthatósági mellényt viseltek, ennek ellenére egyiküket elütötte egy Balatonszemes felé haladó személyautó. A rendőr nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett. A fehér Peugeot sofőrje az ütközés után segítségnyújtás nélkül elhajtott az M7-es autópálya felé.

A rendőrök azonosították a járművét, amelyet 20 perccel később, pár kilométerre onnan megállítottak. A keresett autóban ketten voltak. A tulajdonos, egy 54 éves kaposvári nő vezetett, azonban felmerült, hogy a baleset idején a volánnál valójában az utasa, egy 30 éves somogysárdi férfi ült. A férfinál és nőnél egyaránt felmerült az ittas vezetés gyanúja, ezért előállították őket a fonyódi kapitányságra. Bűnügyi őrizetbe vették őket.

A fonyódi rendőrkapitányság az ügyben közúti baleset okozása, segítségnyújtás elmulasztása, ittas járművezetés, valamint a vezetés tiltott átengedése miatt indított eljárást.​

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések