Hirdessen itt

Cigarettázott, majd kórházba került egy diák Nádudvaron

Az általános iskolában osztályfőnöki órákon is beszélnek a kábítószeres cigaretta káros hatásáról.
A Kövy Sándor Általános Iskolában és Alapfokú Művészeti Iskolában korábban nem fordult elő kábítószerrel kapcsolatos eset – nyilatkozta Kapornai Judit. 

A Berettyóújfalui Tankerületi központ tankerületi igazgatóját azt követően kerestük meg kérdéseinkkel, hogy egy nádudvari olvasónk levélben hozzánk eljuttatott információja szerint a nádudvari általános iskola egyik diákja hétfőn rosszul lett az oktatási intézményben, orvoshoz vitték, ahol „megállapították, hogy a fiatal valamilyen kábítószer hatása alatt van, és kórházba szállították”. Más nádudvari forrásból úgy tudjuk, hogy kábítószertartalmú cigarettát szívhatott a diák.

„Hétfőn egy tanuló cigarettázás után nehezen kapott levegőt, vérnyomása csökkent, ezért az orvosi vizsgálatot követően kórházba szállították”

– folytatta Kapornai Judit. – Az ügyben a rendőrség és az intézmény egyaránt folytat vizsgálatot, melyről csak annak lezárását követően tudunk tájékoztatást adni. Az iskolában a kábítószeres cigaretta káros hatásáról, annak következményéről az osztályfőnökök beszélnek a tanulókkal a hasonló esetek megelőzése érdekében.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések