Hirdessen itt

Álságos az MSZP vitameghívása

A Fidesz álságosnak tartja az MSZP európai parlamenti választással kapcsolatos vitameghívását, mert a szocialisták listavezetője maga nyilatkozott arról, hogy valójában nem is akar európai parlamenti képviselő lenni, és nem is fogja átvenni a mandátumát.
A nagyobbik kormánypárt ezt arra reagálva közölte pénteken az MTI-vel, hogy Tóth Bertalan, az MSZP elnöke azt mondta, vitára hívta Trócsányi Lászlót, a Fidesz listavezetőjét, ám az igazságügyi miniszter "gyáván megfutamodott" attól, hogy beszéljenek az Európa jövőjéről.

A Fidesz reagálásában azt írta, felesleges a szocialistákkal vitázni, mert kibékíthetetlen az ellentét a Fidesz és a szocialisták között a bevándorlás kérdésében, "ők bevándorláspártiak, mi nem" - olvasható a közleményben.

Hozzátették: a szocialisták és Hadházy Ákos ismét nyilvánvalóvá tették, hogy ők Brüsszel érdekeit képviselik, egyre több nemzeti hatáskörről akarnak lemondani minden téren, átadnák Brüsszelnek a döntés jogát a határvédelem, a menekültügyi eljárások, az adók, családtámogatások kérdésében is. Semmilyen a nemzeti szuverenitást sértő kezdeményezést nem támogatunk - húzta alá a kormánypárt közleményében.

(MTI)

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések