A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A szerdai napot is balesetek árnyékoltál be

Zsúfolt napon vannak túl a megye tűzoltói, sok esetben szükség volt a segítségükre.
Egy beton villanyoszlop veszélyesen kettétört tegnap délelőtt Bárándon, a Nagy Lajos utcában. A püspökladányi hivatásos tűzoltók az áramszolgáltató kiérkezésig a területet biztosították.

Szerda délelőtt riasztották a megyeszékhely hivatásos tűzoltóit Debrecenbe, a Mézharmat utcába, ott egy családi ház egyik szobájában keletkezett tűz. Az egységek az épületből egy gázpalackot kihoztak, közben egy vízsugárral és kéziszerszámokkal eloltották a lángokat. A mentőszolgálat a helyszínről egy embert kórházba szállított.

Két személygépkocsi ütközött össze Zsáka közelében a 47-es számú főúton. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók áramtalanították az autókat, a mentőszolgálat pedig egy embert a helyszínről kórházba szállított.

Hajdúböszörményben, a Baltazár Dezső utcában két személyautó és egy nyerges vontató ütközött össze. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók elvégezték a járművek feszültségmentesítését.

Egy családi ház konyhájában a páraelszívó kigyulladt szerda délután Nyíradonyban, a Kinizsi utcában. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók kiérkezésre a tüzet az ott tartózkodók eloltották, így az egység az átszellőztetést végezte el. A mentőszolgálat egy embert, aki az eset során megsérült kórházba szállított.

Nyolc méter magas nyírfa egyik ága telefonvezetékre szakadt Balmazújvároson, a Kossuth utcában. A város önkormányzati tűzoltói dugólétra segítségével kézi erővel távolították el az ágat. Húsz méter magas fa borult az úttestre a debreceni Ady Endre utcában. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói motoros láncfűrésszel avatkoztak be. Szintén fa miatt vonultak a hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók.

Ismét életet mentett a szén-monoxid érzékelő. Tegnap délután adott le jelzéseket a szén-monoxid érzékelő Debrecenben, a Laktanya utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók méréseket végeztek, amelyek kimutatták a veszélyes gáz jelenlétét a levegőben. A mentőszolgálat a házban tartózkodó lakót a helyszínen ellátta, az eset során ő nem sérült meg. A gázszolgáltató szakemberei a gázkészüléket ideiglenesen lezárták.

Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések