A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A nyugdíjasokat is veszélybe sodorják a bevándorláspártiak

A Fidesz szerint a bevándorláspártiak a nyugdíjasok biztonságát és megélhetését is veszélyeztetik.
A nagyobbik kormánypárt ezt arra reagálva közölte szerdán az MTI-vel, hogy Jávor Benedek (MSZP-Párbeszéd) európai parlamenti képviselő együttműködési szándéknyilatkozatot írt alá a Nyugdíjas Parlament egyesület tagjaival és azt mondta, egyformán fontosnak tartják a hárommillió nyugdíjas magyarországi és uniós képviseletét.

A Fidesz reagálásában azt írta, teljesen mindegy, hogy mit ígérget Jávor Benedek a szocialisták nevében a nyugdíjasoknak, mert mindig becsapták őket. Kormányzásuk alatt elvettek az idősektől egy havi nyugdíjat – áll a közleményben.

Jávor Benedek egyike azoknak a bevándorláspárti európai parlamenti képviselőknek, akik minden egyes migrációt támogató előterjesztést megszavaztak Brüsszelben – olvasható a közleményben. A Fidesz szerint ő és a többi bevándorláspárti a nyugdíjasok biztonságát és megélhetését is veszélyezteti, mert kiszolgáltatnák őket a migrációval járó bűnözésnek és még több pénzt vennének el a nyugdíjasoktól, hogy inkább a bevándorlók ellátását pénzeljék.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések