A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kiraboltak egy berettyóújfalusi férfit majd bevásároltak a pénzből

A három fiatal lány közel 5 millió forintot vett el a sértettől. Vesztükre egy áruház biztonsági őrének hamar gyanússá váltak, miután több százezer forintért vásároltak.
Egy debreceni bevásárlóközpont biztonsági őre tett bejelentést a rendőrségre 2019. május 29-én 11 óra körül arról, hogy három fiatal lány több százezer forint értékben vásárolt náluk többek között kozmetikai termékeket, ruhaneműket, valamint három nagy értékű mobiltelefont is. A debreceni körzeti megbízottak még az áruház parkolójában igazoltatták a lányokat, valamint kérdőre vonták őket, hogy honnan van ennyi pénzük.

A fiataloknál három bőrönd is volt, amik színültig voltak pakolva az áruházban vásárolt tárgyakkal. Az egyenruhások kérdéseire a 13, 14, valamint 15 éves lányok elmondták, hogy Berettyóújfaluban egy ismerősüknél voltak az előző este és tőle hozták el a közel 5 millió forintot.

A nyomozás adatai szerint a lányok miután meglopták a 47 éves sértettet, Debrecenbe mentek busszal, kivettek egy szállodai szobát, majd másnap a lopott pénz elkötésébe kezdtek. A körzeti megbízottak a fiatalokat előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra, majd átadták őket a berettyóújfalui nyomozóknak, akik kihallgatták őket.

A nyomozó hatóság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított velük szemben büntetőeljárást.


Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések