A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Újra hódít az Alizetics alakformáló torna!

Országos szinten hódit az Alizetics őrület!
Ha azt hiszed, hogy ez valami humbuk, akkor tudnod kell, hogy nem jól gondolod! Az Alizetics alakformáló torna már évekkel ezelőtt is hódított! És most újra a virágkorát éli, mert bár sokan sokféle edzésformát kipróbáltak, bizony rájöttek, hogy fogyni, szökdelés, ugrálás és nehéz súlyok emelgetése nélkül is lehetséges! Az alkalom adott, a testszépítés már csak Rajtad múlik. Szuper kedvezményesen durván csinosnak lenni így könnyű szerrel lehet!

AJÁNLJUK MERT:

Felcsúszott néhány fölösleges kiló vagy már előre tudod, hogy az ünnepi lakomák elfogyasztása után azonnal meg fog jelenni?

Lehet szó fogyásról vagy egyszerűen izomerősítésről, az Alizetics alakformáló tornával nem nyúlhatsz mellé! Has, csípő, fenék, comb, kar vagy hát, ez az edzésprogram bizony mindenre kiváló! És még egy ráadás, amit imádni fogsz, hogy jótékony hatását közérzeteden és életmódodon is érezni fogod!

Most ezzel a szuper kedvezményes 10 alkalmas bérlettel kedveskedünk Neked, hogy a testszépítő programot minél hamarabb elkezdhesd! És a jó hír az egészben, hogy ebből a testszépítő bérletből akár többet is vehetsz, csupán egy dologra figyelj nagyon, hogy a beváltási határidőn belül maradj!

Kattints érte most azonnal, hiszen erről lemaradni nem szabad!

RÉSZLETEK:

Ha még mindig hihetetlennek hangzik, hogy az Alizetics alakformálással szuper csinos leszel, akkor most be is bizonyítom Neked!

Te tudtad, hogy egy Alizetics edzés alatt 560 kcal zsírszövetet égetsz el?

Ezt bárhogyan is számoljuk, bizony egy hónap alattakár  3-4 cm-re kisebb körméretet is jelenthet! 
Az Alizetics torna segít a fogyókúrázóknak a zsír lebontásában és az arányos testalkat kialakításában!

Intenzív alakformálás szökdelés és ugrálás nélkül! – az Alizetics profi módon segít!

És még egy jó hír, hogy a torna nemcsak a testedet, hanem a lelkedet is nyugtatja.
Az alizetics edzés jótékony hatása:

- a vérkeringés élénkül,
- az anyagcsere gyorsul,
- az oxigén és az energia gyorsabban áramlik az izmokban,
- jobb lesz az izmok és az izomszalagok rugalmassága,
- nagyobb lesz az ízületek mozgékonysága és javul a teljesítőképesség.

A feladatok között szerepel az izmok nyújtása is, melynek célja az izomgörcsök megakadályozása, és az általános mozgékonyság elősegítése. Ezzel csökkenthető az izomláz kialakulásának valószínűsége. Az Alizetics program nagy figyelmet fordít a légző gyakorlatokra, a légzés és a mozgás szinkronizálására. A közbeiktatott légző gyakorlatok elősegítik a megmozgatott izmok és a keringés regenerációját. 

Az Alizetics torna ajánlott: 

Az egészségeseknek, akik figyelmet fordítanak testükre és szép alakjukra, amelyet ez a program kiváló testformálással biztosít.

Az alakját formálóknak, mert elősegíti a lerakódott zsír elégetését és gátolja a szövetek biológiai öregedését. Ezáltal késlelteti az öregedés folyamatát, az esetleges ráncok kialakulását. 

A túlsúlyosoknak, akik megfelelő táplálkozással együtt fogyni szeretnének. 

A mozgásszervi betegek és olyan személyek számára, akik szeretnék a mozgásszervi panaszok, illetve visszérbetegség kialakulását megelőzni. 

A mentálisan labilis személyeknek, akiknek javítja a koncentráció készségét, erősíti az önbizalmukat, és ezáltal kiegyensúlyozottabbá válnak. 

Egyszóval mindenkinek, hiszen elősegíti a mindennapi munka utáni regenerációt, hozzájárul a testi-lelki jólét kialakulásához. 

Mindazoknak, akik egyszerűen csak szebb alakra vágynak.

Tudj meg többet az Alizetics edzésprogramról, mellyel álomalakod lehet!
Ha részt veszel az Alizetics edzéseken, hamarosan ilyen eredményeket tapasztalhatsz: 

• feszesebb bőr, jó közérzet 
• szebb alak, harmonikusabb mozgás 
• jó kondíció 

Ha pedig rendszeresen jársz, akkor:

- eredményes zsírszövet leépítés, és izomtömeg felépítés,
- tejes étvágykontroll, energikusság, rendkívül feszes test, fájdalommentes hát, kiváló közérzet,
- könnyed mozgás, szép tartás. átformált alak, lelki nyugalom, a test és lélek összhangja,
- nő az akaraterőnk, növeljük a koncentráló képességünket, és a nyújtó- lazító gyakorlatok oldják a hétköznapi feszültséget. 

A gyakorlatok nem terhelik a légzést, a keringést és az ízületeket sem, ezért korhatár nélkül bárki végezheti! 

Az Alizetics Egészségmegőrző és Testszépítő torna magyar szabadalom.

1994-ben alapította Szepesi Alíz Alizetics Alapító, Mesteroktató, Kick-Box Európa Bajnok. A több mint 20 éve sikeres tornaprogram Debrecenből indult és ma már országosan elérhető képzett oktatók által.

Most ezzel a szuper kedvezményes 10 alkalmas bérlettel kedveskedünk Neked, hogy a testszépítő programot minél hamarabb elkezdhesd! Az álomalak már adott, csak kattintanod kell ahhoz!

Mi az Alizetics - Általános Tudnivalók

Az Alizetics Egészségmegőrző és Testszépítő női tornát 1994-ben alapította és a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalánál szabadalmaztatta Szepesi Aliz Kick-Box Európa Bajnok (I danos fekete öves mester). Az Alizetics torna Célja a női test harmonikus, szép formájának kialakítása az anyatermészet határain belül. A gyakorlatok a légzést, a keringést és az ízületeket nem terhelik, ezért korhatár nélkül bárki elkezdheti.


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések