A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Óriási veszteség érte! Gyászáról posztolt Polgár Kriszta

Nagy a fájdalma.
A Miss Earth Hungary 2008-as győztese, Polgár Kriszta és férje, Kaldau Szabolcs, valamint fiaik, Olivér és Vincent évek óta az Egyesült Államokban él, s bár időnként hazautaznak, avagy a rokonaik látogatják meg őket, jobbára a közösségi oldalaikon keresztül követhetjük nyomon a család életét.

Kriszta most egy nagyon szívhez szóló, könnyfakasztó posztban emlékezett meg fiatalon elveszített édesanyjáról. S bár már közel másfél évtizede nincs vele, soraiból jól érződik, hogy nem csitul a gyász, nem tudja elengedni őt:

„50 éves lennél. Még mindig csak 50. És már 14. éve nem vagy itt. 🖤🖤🖤

Lehet, hogy egy véletlenen múlt, lehet hogy egy pillanatnyi figyelmetlenségen, az is lehet, hogy egyszerűen így volt megírva. Értelmetlenül.

Vajon milyen lennél most? Ugyanolyan belevaló bomba 50es, mint amilyen 30as voltál? Vajon akkor is minden így alakult volna ha itt vagy?

Vajon ilyen felnőttnek képzeltél el minket?

Büszke lennél ránk, gyerekeidre, családodra?

Vajon hogy szeretnéd az unokáidat? ... Igazából erre tudom a választ. Nem lennél tipikus nagymama. Nem sütnéd sorban a sütiket. Más lennél. Olyan mama, aki az unokáit az élet imádatára tanítja. Arra, hogy szeressék amit csinálnak bármi is legyen az. Arra, hogy küzdjenek az álmaikért és soha ne adják fel őket. Arra, hogy vagányak, belevalók és magabiztosak legyenek. És nem csak mondanád, meg is mutatnád. Ahogy tetted ezt velünk is...” - kezdi Kriszta érzelmes, hosszú posztjában.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon
50 éves lennél. Még mindig csak 50. És már 14. éve nem vagy itt. 🖤🖤🖤 Lehet, hogy egy véletlenen múlt, lehet hogy egy pillanatnyi figyelmetlenségen, az is lehet, hogy egyszerűen így volt megírva. Értelmetlenül. Vajon milyen lennél most? Ugyanolyan belevaló bomba 50es, mint amilyen 30as voltál? Vajon akkor is minden így alakult volna ha itt vagy? Vajon ilyen felnőttnek képzeltél el minket? Büszke lennél ránk, gyerekeidre, családodra? Vajon hogy szeretnéd az unokáidat? ... Igazából erre tudom a választ. Nem lennél tipikus nagymama. Nem sütnéd sorban a sütiket. Más lennél. Olyan mama, aki az unokáit az élet imádatára tanítja. Arra, hogy szeressék amit csinálnak bármi is legyen az. Arra, hogy küzdjenek az álmaikért és soha ne adják fel őket. Arra, hogy vagányak, belevalók és magabiztosak legyenek. És nem csak mondanád, meg is mutatnád. Ahogy tetted ezt velünk is... Ha itt lennél mondanád, hogy ne tegyünk számot a tortádra mert te még mindig csak 28 éves vagy. És mi csak nevetnénk, mert tudtuk, hogy sosem akartál öreg lenni. De azért egy kicsit még várhattál volna... Legalább egy kicsit... Olyan messze vagy. És ez a gondolat még a mai napig is mardosó érzés. Hamarosan találkozunk Anyuci, de addig nekünk még sok dolgunk van itt a Földön. Te pedig tudod a tiédet odafent ❤️ Isten éltessen! Szeretünk! #mom50 #inheaven #loveyouforever
Krisztina Polgar (@polgarkriszta) által megosztott bejegyzés,

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések