A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Íme Marilyn Monroe ritkán látott meztelen fotói - Mindent megmutatott (18+)

Sokan úgy gondolják, hogy Marilyn Monroe a Playboyban dobta le először a ruhát, ám ez nem igaz. Az akkor még feltörekvő színésznő 10 dolláros órabérért állt modellt meztelen képekhez, amelyekből a pin up plakátok készültek. 
Ma már igazi legendának és szexszimbólumnak számít Marilyn Monroe, akiről sokan úgy gondolják, hogy a Playboyban dobta le először a ruhát. Ám az álláskereső és feltörekvő színésznő – az akkor még a születési nevén szereplő Norma Jeane Mortenson – gyakran állt modell olyan fotókhoz, amelyeken szinte teljesen meztelenül szerepelt. 

Ezeket a képeket a híres pin up művész, Earl Moran készítette róla. Ezek a fotók képezték az alapját azoknak a pin up plakátoknak és képeknek, amelyek bejárták a világot. Úgy tudni, hogy Marilyn ezekért 10 dolláros órabért kapott, ami nagyon jól jött neki, amikor ki kellett fizetnie a lakbért. Ezeken a képeken még nem a jól ismert szőke frizurával láthatjuk, inkább tűnt szomszéd lány típusnak, mint egy hollywoodi dívának.














Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések