A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nyomoznak Michael Jackson gyerekei apjuk vádlói után

Kétségtelen, hogy a Michael Jackson molesztálási ügyeiről szóló, Leaving Neverland című dokumentumfilm hatalmas port kavart. Olyannyira, hogy az egykor ikonként tisztelt zenészt mára sokan kitörölnék a pop nagykönyvéből - míg mások szerint a vádlók füle mögött is van vaj, és könnyen lehet, hogy csupán a pénzért és a hírnévért csinálják az egészet.
Jacko gyermekei - Prince, Paris és Blanket - jelenleg nem csak azt vizsgálják, miként lehet beperelni a film készítőit és az abban nyilatkozókat, de a Page Six információi szerint saját nyomozásba is kezdtek. Elsősorban Wade Robson és James Safechuck körül vizsgálódnak, és elsősorban azt szeretnék kideríteni, hogy a két férfi - akinek a beszámolóira, vádjaira épül az egész botrány - kapott-e valamilyen ellenszolgáltatást, valamiféle fizetséget azért, hogy szerepeltek a dokumentumfilmben. 

A lap forrása szerint Jacko gyermekei a tervezett perben nem a pénzre mennek: elsősorban azt szeretnék, ha Robson és Safechuck visszavonná az elhangzott állításokat és bocsánatot kérne. Ha valamilyen összeget meg is ítél a popkirály utódainak a bíróság, azt jótékonysági célokra ajánlják majd fel.

“A három gyermek csak meg szeretné óvni apjuk zenei örökségét. Úgy érzik, a dokumentumfilm egyoldalú volt, és a két férfi olyan állításokat fogalmazott meg benne, amik nem igazak” - nyilatkozta Jacksonék szóvivője.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések