A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Labdarúgó NB I - Nem született gól Pakson

A Paks hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a Puskás Akadémiával a labdarúgó OTP Bank Liga 28. fordulójában, szombaton.
A tolnaiak sorozatban a hatodik élvonalbeli találkozójukon maradtak nyeretlenek, ráadásul ez volt az egymást követő negyedik bajnokijuk, amelyen nem szereztek gólt. A felcsútiak egymás után a harmadik bajnoki összecsapásukon sem találtak be az ellenfél kapujába.

Komjáti András ebben az idényben másodszor irányította a Puskás Akadémiát, decemberben Benczés Miklós távozását követően a Mezőkövesd ellen 2-0-ra nyert együttese, most pedig Radoki János múlt vasárnapi menesztését követően kapta meg az irányítást a klubigazgató.

OTP Bank Liga, 28. forduló:
Paksi FC-Puskás Akadémia FC 0-0
Paks, 850 néző, v.: Kassai

sárga lap: Lenzsér (36.), Fejes (80.), illetve Hadzsiev (41.), Vega (65.), Nagy Zs. (90.)

Paksi FC:
Nagy G. - Kővári, Lenzsér, Fejes A., Szabó J. - Windecker - Remili (Cseke, 84.), Kesztyűs (Egerszegi, 78.), Papp K., Bartha - Hahn

Puskás Akadémia FC:
Hegedüs L. - Poór, Hegedűs J., Hadzsiev, Nagy Zs. - Kiss T. (Tamás N., 59.), Mioc, Urblík, Szakály P. (Latifi, 88.) - Arabuli (Radó, 77.), Vega

Az első játékrészben két nagy hazai helyzetet láthatott a közönség, ezek viszont kimaradtak. Ezen kívül első sorban szögletekkel, beadásokkal - a vendégek a szünetig nyolc sarokrúgást végeztek el - próbálkoztak a csapatok, komolyabb veszélyhelyzet azonban nem alakult ki a kapuk előtt.

A második játékrész közepén a felcsútiak előtt adódott óriási lehetőség, de az uruguayi Gonzalo Vega nagy helyzetben rosszul döntött. Ezt a ziccert leszámítva a kapuk nem forogtak veszélyben, mindkét hálóőr magabiztosan végezte a dolgát.

A 92. percben Hahn szlalomozott át a vendégek védelmén, majd kiugratta Egerszegit, a hozzá visszakerülő labdát pedig a kapuba lőtte. Kassai Viktor viszont les miatt nem adta meg találatot, a visszajátszások alapján helytelenül.

(MTI)

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések