A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Labdarúgó NB I - A Kisvárda hajrában lőtt góllal mentett fontos pontot a Diósgyőr ellen

A Kisvárda Seco 91. percben szerzett góljával ért el döntetlent a vendég Diósgyőr ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 28. fordulójának szombati játéknapján, így továbbra is egy ponttal előzi meg a kieső, 11. helyen álló riválisát.
A két csapat mindhárom találkozóján 1-1-es eredmény született az idényben.

OTP Bank Liga, 28. forduló:
Kisvárda Master Good-Diósgyőri VTK 1-1 (0-1)

Kisvárda, 2850 néző, vezeti: Vad II.
gól: Seco (91.), illetve Lucas (20., öngól)
sárga lap: Gosztonyi (41.), Protic (62.), Kravcsenko (88.)

Kisvárda:
Felipe - Beriosz, Melnik, Kravcsenko, Protic - Lucas, Karaszjuk (Seco 73.) - Ilic, Cukalasz, Grozav (Negrut 83.) - Gosztonyi (Horváth 76.)

DVTK:
Antal - Polgár, Brkovic, Tamás - Sesztakov, Szabó, Márkvárt, Tajti (Mazalovic 56., Vernes 69.), Juhar - Hasani (Mihajlovic 90.), Prosser 

A kiesés elöl menekülő csapatok meccsének első húsz percében kevés említést érdemlő eseményt lehetett feljegyezni. A játékrész derekán aztán némileg váratlanul a vendégek jutottak vezetéshez, amikor Hasani szép cseleket követő jobb oldali beadása után az ötösön menteni igyekvő Lucas lábáról saját kapujába vágódott a labda. Az öngól kicsit megzavarta a hazaiakat, és a DVTK gyorsan növelhette volna előnyét, ám kihagyta helyzeteit. Az utolsó negyedórára a Kisvárda került fölénybe, a szünetig azonban nem változott az állás.

A második félidőben végig a hazaiak mentek előre, a vendégek pedig stabil védekezésre rendezkedtek be, és gyors kontrákkal próbálkoztak. A házigazdák mindent megtettek ugyan az egyenlítésért, ám nem volt igazán átütő a játékuk, és noha így is volt több lehetőségük, úgy tűnt, a DVTK győztesen hagyja el a pályát. A 91. percben aztán egy szabadrúgásból előreívelt labdára a vendégek kapusa, Antal nagyon rosszul mozdult ki, majd a védők röviden vágták ki a labdát, amelyet Seco 16 méterről a kapuba bombázott, amivel megszerezte az egyik pontot a Kisvárda.

(MTI)

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések