A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Jane Fonda titkolta, de most őszintén vallott rákos betegségéről

A színésznő az elmúlt évtizedekben többször is legyőzte a rákot.
Jane Fonda 81 évesen még mindig elképesztő alakjáról és fiatalos külsejéről ismert, ennek fényében még megdöbbentőbb, hogy egészségügyi problémái ellenére a vörös szőnyegen mindig kirobbanó formában jelenik meg. Legalábbis úgy tűnik.


A színésznő a brit Vogue magazinnak először mesélt hosszú évtizedek óta tartó küzdelméről a rákkal, melynek több formáját is sikerült eddig legyőznie.

„Sokszor voltam rákos. Fiatalabb koromban imádtam napozni, így ha szabadnapom volt, azt bőrgyógyásznál töltöttem, ahol mindig kivágtak belőlem ezt azt. Aztán ha emlékeznek arra a fehér estélyimre, ami felül fodros volt (2016-os Golden Globe-gála – a szerk.), arra azért volt szükség, hogy ne látszódjanak a masztektómia miatti kötéseim – vallott melleltávolító operációjáról a díva.
A színésznő továbbá arra is utalt, hogy a küzdelmes folyamat a mai napig nem zárult le, legutóbb 2018 januárjában ajkán fedeztek fel rákot, melynek szerencsére azóta nyoma sincs.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések