A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ismét csalódnia kellett Majkának

Továbbra sem tud a szakmai zsűrik számára jó zenét csinálni Majka. Hiába vitte el Tóth Gabival közös számuk, a Mi éltünk a közönségdíjat a Budapest Dal 2019-es versenyén, a zenei szakemberekből álló zsűri ismét nem őt választotta a legjobbnak.
Majka az utóbbi időben többször akadt ki nyíltan azon, hogy ugyan sorra tölti meg a Budapest Arénát, vannak tízmilliós klipjei a legnagyobb videómegosztón, de azok, akik a magyar könnyűzenei élet döntéseit hozzák, folyamatosan kihagyják a számításból.  

– Köszi mindenkinek, a megszokott közönségdíj – írta ki a Facebook-oldalára Majka, aki duettpartnerével egymillió forintot nyert. Ám ahogy azt több kommentelő is megjegyezte, érezhető Majka rossz szájíze. Ennek pedig komoly előzménye van. A rapper évek óta harcol azért, hogy elérje, játsszák a slágereit a rádiók, de állítólag olykor trágár szövegei miatt erre sok esélye nincs, ráadásul 2014 óta zenei díjat sem nyert, pedig népszerűbb és sikeresebb, mint valaha. 


– Évek óta mellőznek a szerkesztők! Míg más zenekarokat rogyásig játszanak, a mi dalaink soha nem csendülnek fel, holott a jegyeladások azt bizonyítják, az emberek kíváncsiak ránk – mondta Majka a Blikknek, miután a legutóbbi Fonogram-gálán sem kapott szakmai díjat. A Budapest Dal 2019 versenyét egyébként Mága Jennifer nyerte, a Bennük a győztes című dalával, amelyet Burai Krisztiánnal együtt készített. 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések